BorTor İnşaat

Kurumsal


BORTOR, hem kamu hem de özel sektör kurumlarına inşaat projelerinde hizmet etmek için 1999 yılında kurulmuştur. İyi koordine olmuş yetenekli mühendis ekipleriyle BORTOR on yıllık süreçte kurumlar arasında en çok saygı duyulan inşaat firmalarından biri olarak sektörde yerini almıştır.

BORTOR, Türkiye’de farklı kurumlar için bir çok inşaat projesini üstlenmiştir. BORTOR, Bakanlıklar ve devlet daireleri için inşaat projelerini başarıyla tamamlamış ve bu birimlerin onaylı yüklenicisi haline gelmiştir. Bir çok devlet kuruluşuna sağlanan kaliteli hizmetin yanı sıra, BORTOR aynı zamanda bir çok AB finanslı projeyi de üstlenmiştir.

AB mevzuatından ve bu şartlar altında hizmet sunmaktan edindiği bilgilerle BORTOR, pek çok yerel inşaat firmalarının katılamadığı AB projelerinde, daha büyük çaplı inşaat firmalarıyla rekabet edebilecek düzeydedir.

BORTOR, tamamladığı ve üstlendiği yeni projeleri referans listesine ekleyerek günden güne büyümeye devam etmektedir. Kalifiye iş gücü ile eksiksiz ve kaliteli hizmet sunarak edindiği tecrübe, BORTOR’un her türlü proje için en uygun ve en avantajlı alternatifi sunmasını sağlamaktadır.